Σύλληψη 20χρονου για λαθραία τσιγάρα και καπνός

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 16:30 Σύλληψη 20χρονου για λαθραία τσιγάρα και καπνός

Μία ακόμη σύλληψη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα, είχαμε το απόγευμα της Κυριακής (14/10) στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας.

Συγκεκριμένα συνελήφθη 20χρονος Πακιστανός, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα, καθώς σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 306 λαθραία πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, καθώς και 950 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.

Επίσης, από την κατοχή του κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, προερχόμενο από την πώληση των λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Οι ανωτέρω ποσότητες καπνού και πακέτων τσιγάρων, θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες ημέρες (12-10-2018), αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, είχαν συλλάβει 23χρονο αλλοδαπό, ομοίως για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Τότε είχαν κατασχεθεί 490 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 850 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση