Συνεδριάζει στο Δομοκό το ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 08:39 Συνεδριάζει στο Δομοκό το ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Πρόσκληση στα μέλη του για την παρακολούθηση της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου απευθύνει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Η πρόσκληση είναι για σήμερα Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 στις 16:00 στο Δομοκό στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Πλ.Μουσών 1,Δομοκός).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

• Τοποθετήσεις εκπροσώπων των επαγγελματικών φορέων της ευρύτερης περιοχής Δήμου Δομοκού επί προβλημάτων που τους απασχολούν.

• Έγκριση των Πρακτικών της με αρ. 9/31-10-2018 συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.

• Έγκριση του Π/Υ οικονομικού έτους 2019 του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και των σχετικών εκθέσεων: α) του κ. Οικονομικού Επόπτη για την αιτιολόγηση των τυχόν υπερβάσεων άνω του 5% από τα προϋπολογισθέντα κατά το προηγούμενο οικ. έτος 2018 έσοδα ή έξοδα και β) της Δ.Ε. για τον προγραμματισμό των δράσεων του Επιμελητηρίου κατά το έτος 2019. (εισηγητής  κ. Ρίζος)

• Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον διακανονισμό οφειλόμενων συνδρομών των μελών μας. (εισηγητήςκ. Ρίζος)

• Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος της επιχείρησης μέλους μας ΑΙΒΑΖΟΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ για την επιδότηση της συμμετοχής της στην Διεθνή έκθεση τροφίμων NATURAL PRODUCTS SCANDINAVIA AND THW NORDIC ORGANIC FOOD FAIR που πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 14 & 15-11-2018 στο Μάλμε της Σουηδίας. (εισηγητήςκ. Σανίδας)

• Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση