Λαμία: Στον έλεγχο του Δήμου περνάει η ΠΕΛ - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 09:00 Λαμία: Στον έλεγχο του Δήμου περνάει η ΠΕΛ - ΒΙΝΤΕΟ

Το ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιου Πιτσιόρλα σήμερα από το Γοργοπόταμο.

Επιτέλους δίνεται λύση στο χρόνιο πρόβλημα της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, όπως δήλωσε ο αρμόδιος Υπουργός Στέργιος Πιτσιόρλας, που βρεθηκε το πρωί της Κυριακής στο Γοργοπόταμο για τα Θεοφάνεια και εγκαίνια του του νέου τροφοδοτικού αγωγού ύδρευσης της Λαμίας.

«Λύνουμε οριστικά με νομοθετική ρύθμιση το πρόβλημα της ΠΕΛ και δίνουμε τη δυνατότητα στο Δήμο να διαχειριστεί την τύχη και το μέλλον της...», είπε ο Υπουργός, τονιζοντας ότι η ΠΕΛ θ ανήκει πλέον στους τοπικούς φορείς, με το Δήμο να έχει το 60% και την Περιφέρεια με το Επιμελητήριο το υπόλοιπο 40%.

Η ΠΕΛ βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και είναι φυσικό ο Δήμος να έχει την ευθύνη, έτσι ώστε να μην λειτουργεί μόνο μια φορά το χρόνο, αλλά να αποτελέσει πραγματικό μοχλό ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, είπε μεταξύ άλλων ο Στέργιος Πιτσιόρλας, ο οποίος είχε στενή συνεργασία με το Δήμαρχο Λαμιέων το προηγούμενο διάστημα ώστε να καταλήξουν στο νέο μοντέλο διαχείρισης της ΠΕΛ.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή και ευχαρίστησε τον Υπουργό για την αποφασιστικότητα με την όποια αντιμετώπισε το θέμα δίνοντας λύση σε ένα σοβαρό και χρόνιο πρόβλημα για την περιοχή μας.

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση