Καιρός: Η Καθαρά Δευτέρα και η βροχερή Τρίτη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 08:56 Καιρός: Η Καθαρά Δευτέρα και η βροχερή Τρίτη

Με υψηλή θερμοκρασία θα κάνουμε κούλουμα πριν χαλάσει ο καιρός. Η τελευταία πρόβλεψη…

Με 25άρια θα κάνουμε Καθαρά Δευτέρα και τα καθιερωμένα κούλουμα σε Φθιώτιδα και Λαμία, ενώ θα πνέουν μέτριοι ΒΔ άνεμοι 4-5 μποφόρ ιδανικοί για το πέταγμα χαρταετού.

Γενικότερα ο καιρός θα είναι αίθριος με πολύ λιακάδα θυμίζοντας τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού. Από την Τρίτη, όμως, η θερμοκρασία θα πέσει στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα..

Από το πρωί της Τρίτης θα ξεκινήσει να βρέχει. Οι βροχές θα ενταθούν από το μεσημέρι και μετά, ενώ το βράδυ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές, με το όριο πάνω από τα 700μ. Τα φαινόμενα μετά τα μεσάνυχτα θα σταματήσουν. Οι ΒΔ άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 μποφόρ και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς, αλλά από το απόγευμα θα σημειώσει σημαντική πτώση και το πρωί της Τετάρτης θα πέσει στους 5-6 βαθμούς!

Την Τετάρτη θα έχουμε λίγη συννεφιά το πρωί και αργότερα ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 ως 13 βαθμούς.

Πέμπτη και Παρασκευή φαίνεται να χαλάει και πάλι ο καιρός με βροχές, ενώ η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση