Ξεκίνησαν οι αιτήσεις εκπαιδευτικών για τις Παιδαγωγικές Ομάδες Αειφορίας Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 12:46 Ξεκίνησαν οι αιτήσεις εκπαιδευτικών για τις Παιδαγωγικές Ομάδες Αειφορίας Στερεάς

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας προκηρύχθηκε η πλήρωση με επιλογή τριάντα δύο (32) συνολικά θέσεων μελών των Παιδαγωγικών Ομάδων (Π.Ο.) των Κέντρων Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Κ.Ε.Α.) της Περιφέρειας με τριετή θητεία.

Οι προκηρυσσόμενες θέσεις είναι:

• Επτά (7) θέσεις μελών της Π.Ο. του Κ.Ε.Α. Θήβας (ΒΟΙΩΤΙΑΣ).

• Οκτώ (8) θέσεις μελών της Π.Ο. του Κ.Ε.Α. Διρφύων – Μεσσαπίων (ΕΥΒΟΙΑΣ)

• Πέντε (5) θέσεις μελών της Π.Ο. του Κ.Ε.Α. Καρπενησίου (ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ)

• Επτά (7) θέσεις μελών της Π.Ο. του Κ.Ε.Α. Στυλίδας – Υπάτης (ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ)

• Πέντε (5) θέσεις μελών της Π.Ο. του Κ.Ε.Α. Άμφισσας (ΦΩΚΙΔΑΣ)

Υποψήφιοι για τις παραπάνω θέσεις μπορούν να είναι εκπαιδευτικοί με διδακτική υπηρεσία επτά (7) τουλάχιστον ετών στην πρωτοβάθμια ή/και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής υποβάλλονται, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου έχουν οργανική θέση οι υποψήφιοι, εντός αποκλειστικής προθεσμίας, ήτοι από Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 έως και Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019.

Για τα δικαιολογητικά πατήστε ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com