Γιώργος Λάμπρου: Το Ευχαριστώ και το μήνυμα για τη δεύτερη Κυριακή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 14:03 Γιώργος Λάμπρου: Το Ευχαριστώ και το μήνυμα για τη δεύτερη Κυριακή

Η ανάρτηση του Γιώργου Λάμπρου στη σελίδα του στο Facebook για την εκλογή του και την δεύτερη Κυριακή.

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους δημότες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής και με την ψήφο τους επέλεξαν τους συμβούλους που θα συγκροτήσουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων.

Ταυτόχρονα, συγχαίρω και όλους όσους συμμετείχαν ως υποψήφιοι στην εκλογική διαδικασία δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους για τον τόπο και την κοινή αγωνία που όλους μας διακατέχει για την επόμενη ημέρα.

Ιδιαιτέρα οφείλω όμως να σταθώ και να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου με την Δημοτική Κίνηση «ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ», με τους οποίους συμπορεύτηκα όλη την προηγούμενη περίοδο.

Η εκλογή μου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο αποτελεί μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα μέγιστη ευθύνη για μένα προσωπικά και έρχεται ως επιβράβευση της προσπάθειας που καταβάλαμε τα πέντε χρόνια που υπηρετήσαμε τον Δήμο μας υλοποιώντας το σχεδιασμό μας, δυναμικά και με αποφασιστικότητα, δίνοντας τις κατευθύνσεις για την σύννομη και αποδοτική λειτουργία του.

Την ερχόμενη Κυριακή ο Δήμος Λαμιέων χρειάζεται έναν Δήμαρχο που να έχει τη γνώση, την εμπειρία και την αδιαμφισβήτητη βούληση ώστε να αποτελεί εγγύηση για την διασφάλιση της συνέχειας και της σωστής λειτουργίας του Δήμου. Είναι η μόνη οδός μέσω της οποίας θα μπορέσει ο Δήμος ουσιαστικά να παρέμβει και να ανταποκριθεί στις πολιτικές που είναι αναγκαίες για την καθημερινότητα των δημοτών, αλλά και για την τόσο απαραίτητη στις μέρες μας κοινωνική του αποστολή.

Ευχαριστώντας και πάλι τους δημότες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, δεν μπορώ παρά να τους καλέσω να στηρίξουν προσωπικά και πολιτικά τον σημερινό και εύχομαι και αυριανό Δήμαρχο Λαμιέων, τον Νίκο Σταυρογιάννη».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση