Δεκτή η παραίτηση Χατζηγιαννάκη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 20:01 Δεκτή η παραίτηση Χατζηγιαννάκη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Παραιτήθηκε από τη θέση του Δημάρχου Σκύρου ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, απόφαση που κοινοποίησε στις 13 Ιουνίου 2019 στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» αναρτήθηκε η αποδοχή της παραίτησης με τη σημείωση του άρθρου 54 παρ. 2 του ν. 3852/10, που αναφέρει «O δήμαρχος που παραιτείται προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές μπορεί, εφόσον το επιθυμεί, να καταλάβει θέση δημοτικού συμβούλου και, στην περίπτωση αυτή, θεωρείται ότι είναι ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος. Τη βούλησή του αυτή γνωστοποιεί εγγράφως στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, συνυποβάλλοντας τη δήλωση παραίτησής του από το αξίωμα. Η θέση του δημοτικού συμβούλου καταλαμβάνεται από την ημερομηνία εκλογής του νέου δημάρχου».

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση η βούληση του κ. Χατζηγιαννάκη ήταν να παραμείνει σε θέση δημοτικού συμβούλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com