Σε υπηρεσίες της Λαμίας και σε χωριά του Δήμου Δομοκού ο Αποστόλης Καραναστάσης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 21:56 Σε υπηρεσίες της Λαμίας και σε χωριά του Δήμου Δομοκού ο Αποστόλης Καραναστάσης

Ο  υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Απόστολος Καραναστάσης, περιόδευσε την Τετάρτη 19/6/19 στην περιφέρεια Θεσσαλιώτιδας του Δήμου Δομοκού.

Στο Θαυμακό, τους Βελεσσιώτες, την Εκκάρα, το Βαρδαλή, τη Σοφιάδα, και το Ν. Μοναστήρι, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους, να πληροφορηθεί τα προβλήματά τους, να συζητήσει μαζί τους για τα γενικότερα προβλήματα της περιοχής και να τους ενημερώσει για όσα η κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προγραμματίζει για την επόμενη τετραετία και, ιδιαίτερα, για το μεγάλο αρδευτικό έργο του Σμοκόβου που ήδη δρομολογήθηκε.

Την Πέμπτη 20/6, επισκέφτηκε τη Δ/νση Συγκοινωνιών, το ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο Λαμίας.

Έγινε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος με τους εργαζομένους και τις διοικήσεις των φορέων, τόσο για τα προβλήματά τους όσο και για την εξυπηρέτηση των πολιτών, που είναι το βασικό ζητούμενο από τη λειτουργία των Υπηρεσιών.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη στελέχωση και τον εξοπλισμό τους και εκφράστηκε από όλους η ικανοποίηση για τον σύγχρονο εξοπλισμό του Νοσοκομείου (αξονικός & μαγνητικός τομογράφος) που πρόσφατα εγκαταστάθηκε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση