Τα οριστικά αποτελέσματα για το διαγωνισμό του ΕΚΑΒ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 11:27 Τα οριστικά αποτελέσματα για το διαγωνισμό του ΕΚΑΒ

Τρεις στη Στερεά – Δύο στη Θεσσαλία…

Οριστικοποιήθηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (προκήρυξη 5Κ/2018) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, τριάντα επτά (37) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου – ειδικότητας ΔΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας, όπως είχαν δημοσιευθεί στις προσωρινές καταστάσεις.

Αναλυτικά οι επιτυχόντες ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (ΦΟΡΕΑΣ):

ΝΤΕΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΕΚΑΒ ΘΗΒΑΣ)

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΕΚΑΒ ΘΗΒΑΣ)

ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΜΙΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΚΑΒ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ)

ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΚΑΒ ΒΟΛΟΥ)

ΣΚΡΕΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΚΑΒ ΒΟΛΟΥ)

Επίσης εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 5Ε/2017 για την πλήρωση εννέα (9) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (τρείς θέσεις «Οικονομολόγων» και έξι θέσεις «Ελεγκτών») με διετή σύμβαση, στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αλλά και της Προκήρυξης 4Ε/2018 για την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (τρεις Φαρμακοποιών και μία Κτηνιάτρων) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως τρία (3) έτη, στο Υπουργείο Υγείας – Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.).

Οι πίνακες προσληπτέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Ν.3861/13.7.2010) μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com