Λαμία: Νέα επίθεση σκύλου - Καρέ καρέ η επιχείρηση "σύλληψης" του αδέσποτου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015 09:05 Λαμία: Νέα επίθεση σκύλου - Καρέ καρέ η επιχείρηση "σύλληψης" του αδέσποτου

Το ίδιο σκυλί, στο ίδιο σημείο, δάγκωσε 16χρονη μαθήτρια - Το κοριτσάκι είναι και αυτό από το ορφανοτροφείο θηλέων, όπως και το προχθεσινό που τραυματίστηκε στο κεφάλι σοβαρά - Κραυγή αγωνίας από τους γείτονες - Συνελήφθη με εντολή Εισαγγελέα για 2η φορά ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κορέντζελος - Επιχείρηση για τη σύλληψη του σκύλου - Δείτε βίντεο.

Χθες το πρωί ένα ακόμη κοριτσάκι του ορφανοτροφείου θηλέων δέχθηκε επίθεση από το σκυλί, που προχθές ήταν η αιτία να πάει στο νοσοκομείο ένα άλλο μεγαλύτερο κορίτσι, επίσης του ορφανοτροφείου (διαβάστε σχετικά).

Την ώρα που το κορίτσι περνούσε στο στενάκι, πάροδος απέναντι από το Πανεπιστήμιο, το σκυλί τη δάγκωσε στη γάμπα. Από τις φωνές πετάχτηκαν έξω οι γείτονες και έτρεξαν να βοηθήσουν την 16χρονη η οποία διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Δεν πάει άλλο λένε οι κάτοικοι της περιοχής

Κραυγή αγωνίας από τους περίοικους που φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους και να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο. Πολλά τα περιστατικά που καταγγέλλουν στο LamiaReport:

Δείτε το βίντεο:

Μόλις ενημερωθηκε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Νικήτας Θεολογίτης, έδωσε εντολή να πιαστεί το συγκεκριμένο σκυλί οπωσδήποτε, ενώ διέταξε την αστυνομία να συλλάβει για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Ο Δημήτρης Κορέντζελος μίλησε στην κάμερα του LamiaReport για το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει με τα αδέσποτα στη Λαμία και όχι μόνο.

«Θα πάω μόνος μου στον Εισαγγελέα και θα καταθέσω μηνύσεις σε βάρος εκείνων που περιθάλπτουν αδέσποτα κοντά στα σχολεία. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση. καθημερινά δεχόμαστε καταγγελίες για επιθέσεις...», λέει ο αντιδήμαρχος Λαμιέων.

Δείτε το βίντεο:

Καρέ καρέ η επιχείρηση για το αδέσποτο σκυλί

Πολλές φορές στο παρελθόν προσπάθησαν να "συλλάβουν" το συγκεκριμένο σκυλί με διάφορους τρόπους, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ούτε η μεγάλη ποσότητα υπνωτικών χαπιών που του έριξαν στο φαγητό το "νάρκωσε", ενώ δεν ήταν εύκολο να το πλησιάσει κάποιος.

Μετά και τη σημερινή 2η επίθεση, οργανώθηκε νέα επιχείρηση για τη σύλληψή του.

Στο σημείο βρέθηκε η πρόεδρος του Φιλοζωικού Αγγέλα Μπαρτσιώκα, η υπεύθυνη του κυνοκομείου Λαμίας κ. Χαρά, η 7η ΕΜΑΚ και η Αστυνομία.

Μετά από αρκετή ώρα και μεγάλη προσπάθεια, όταν αυτό μπήκε σε ένα από τα σπίτια της γειτονιάς, η υπεύθυνη του κυνοκομείου κ. Χαρά κατάφερε να το πλησιάσει και να το ηρεμήσει για λίγο. 

Μάλιστα όταν πήγε να το πιάσει με την ειδική θηλιά, το σκυλί δάγκωσε για τα καλά στο χέρι την υπεύθυνη του κυνοκομείου, ωστόσο κατάφερε να το ακινητοποιήσει.

Στη συνέχεια οι άνδρες της 7η ΕΜΑΚ το κράτησαν ακινητοποιημένο μέχρι να έρθει ο κτηνίατρος και να το ναρκώσει. Όταν τελικά "κοιμήθηκε" μεταφέρθηκε στο κυνοκομείο Λαμίας.

Δείτε το βίντεο από την επιχείρηση "σύλληψης" του αδέσποτου σκύλου.

Δείτε φωτογραφίες από τα όσα έγιναν σήμερα στην περιοχή της πρώην Ακαδημίας:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση