Ξεκίνησε ΕΔΕ στο ΓΝ Λάρισας για την επίθεση συνοδού σε γιατρούς

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 09:47 Ξεκίνησε ΕΔΕ στο ΓΝ Λάρισας για την επίθεση συνοδού σε γιατρούς

ΕΔΕ διέταξε ο Γρ. Βλαχάκης μετά την καταγγελία της ΕΙΝΚΥΛ για επίθεση κατά γιατρών του ΓΝ Λάρισας.

Σε ανακοίνωση της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας – μετά την καταγγελία της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Κέντρων Υγείας Λάρισας – επισημαίνονται τα εξής:

«Με αφορμή τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) καταγγελία της ΕΙΝΚΥΛ, η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας από την πρώτη στιγμή διερευνά το θέμα και διευκρινίζει τα εξής:

Για τη διαλεύκανση των καταγγελλόμενων, ο Διοικητής κ. Γρηγόριος Βλαχάκης διέταξε την προβλεπόμενη Ένορκη Διοικητική Εξέταση, τονίζοντας πως πάγια, αδιαπραγμάτευτη και χωρίς ναι μεν αλλά, θέση του είναι η καταδίκη και αποδοκιμασία κάθε μορφής βίας, πολλώ δε μάλλον εντός ενός νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σημειώνεται πως το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας επί εικοσιτετραώρου βάσεως διαθέτει ασφάλεια από Εταιρεία Security με πιστοποιημένο προσωπικό ασφαλείας, η οποία όμως δεν ειδοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του καταγγελθέντος περιστατικού.

Τέτοια σπάνια, άτυχα περιστατικά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αμαυρώσουν το επιστημονικό έργο του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, καθώς και την αγάπη και την εμπιστοσύνη των Λαρισαίων προς το Νοσοκομείο».

Πηγή: larissanet.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση