Ένωση Ποντίων Φθιώτιδας: Δράση στήριξης προσφύγων και μεταναστών

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2015 19:07 Ένωση Ποντίων Φθιώτιδας: Δράση στήριξης προσφύγων και μεταναστών

Η Ένωση Ποντίων Φθιώτιδας ενημερώθηκε από την Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, για τη δύσκολη κατάσταση των προσφύγων και μεταναστών της Συρίας, οι οποίοι φθάνουν στην πατρίδα μας, με σκοπό να εγκατασταθούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, για να ζήσουν καλύτερα.

Οι ανάγκες τους στο χώρο της υποδοχής τους, στην Ειδομένη του Ν. Κιλκίς, (παραμεθόριος περιοχή), είναι πολλές, όσον αφορά στη σίτισή τους, αλλά και σε άλλα πράγματα.

Την έκκληση της Συντονιστικής επιτροπής της Νεολαίας της Π.Ο.Ε. για βοήθειά τους, σας τη μεταφέρουμε και θερμά παρακαλούμε, όσους μπορούν να ανταποκριθούν.

Ο τόπος συγκέντρωσης των τροφίμων θα είναι η «Χειμωνίδειος Στέγη» της Ένωσης Ποντίων Φθιώτιδας Μάρκου Μπότσαρη 19 και Ελ. Βενιζέλου, Λαμία.

Οι ημέρες και οι ώρες συγκέντρωσης των τροφίμων είναι:

  • Από Δευτέρα (5-10-2015)    έως την Παρασκευή 4:30 – 8:00 μ.μ.
  • Το Σάββατο (10-10-2015) μόνον το πρωί 11π.μ. – 2 μ.μ.
  • Τη Δευτέρα (12-10-2015) έως την Πέμπτη (15-10-2015) από 4:30 – 8 μ.μ.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν, πρέπει να είναι μακράς διαρκείας, όπως γάλατα, κονσέρβες (όχι χοιρινό), κρουασάν, ψωμί του τοστ, φρυγανιές, παξιμάδια συσκευασμένα, μπισκότα, ξηροί καρποί, παστέλια, μπάρες δημητριακών κλπ.

Ακόμη μπορείτε να προσφέρετε είδη προσωπικής υγιεινής, όπως οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαπούνια, σαμπουάν, μωρομάντηλα, πάνες και φαρμακευτική βοήθεια (γάζες, Depon κλπ)

Η ευαισθησία όλων μας, μπροστά στη δυστυχία του συνανθρώπου μας, είναι γνωστή. Όλοι μαζί μπορούμε να τους βοηθήσουμε.

Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
της Ένωσης Ποντίων Φθιώτιδας
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση