Σύλληψη δύο αλλοδαπών για ληστεία και ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 08:01 Σύλληψη δύο αλλοδαπών για ληστεία και ναρκωτικά

Η μία περίπτωση αφορά φυγόδικο που οδηγήθηκε στη φυλακή…

Συνελήφθη αλλοδαπός, την Κυριακή (13-11-2022) το μεσημέρι στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από Αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 23,4 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ένας ακόμη αλλοδαπός συνελήφθη το ίδιο βράδυ στη Χαλκίδα, από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ευβοίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης εννέα (9) ετών, για ληστεία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και διατάχθηκε η φυλάκισή του σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση