Πως θα λειτουργήσει η Παιδιατρική του Νοσοκομείου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 08:02 Πως θα λειτουργήσει η Παιδιατρική του Νοσοκομείου Λαμίας

Συνάντηση γιατρών των Κ.Υ. Λαμίας - Καρύστου με τη Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ…

Με πρωτοβουλία του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, στοχεύοντας στη στήριξη με παιδίατρους από όλα τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της Περιφέρειας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας  της 5ης Υ.Πε. στη Λάρισα.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Υποδιοικητής της 5ης Υ.Πε. Ηλίας Τσιαούσης και οι Παιδίατροι των Κέντρων Υγείας του Νομού Φθιώτιδας και Καρύστου προκειμένου να συζητηθεί η κάλυψη και η στήριξη της Παιδιατρικής Κλινικής από γιατρούς της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας η συμμετοχή των οποίων κρίνεται απαραίτητη για τη συνέχιση της λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Ο Διοικητής  και ο Υποδιοικητής ευχαρίστησαν τους Παιδιάτρους των Κέντρων Υγείας καθώς επίσης και την Ιδιώτη Ιατρό για τη συμμετοχή τους στο εφημεριακό πρόγραμμα και τη λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής παράλληλα με την απρόσκοπτη  λειτουργία  των Κέντρων Υγείας που ανήκουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση