Με χιόνι και θερμοκρασίες στο μηδέν «ξύπνησε» η ορεινή Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 09:58 Με χιόνι και θερμοκρασίες στο μηδέν «ξύπνησε» η ορεινή Στερεά

Πρόσκαιρη η μεταβολή του καιρού επισημαίνουν οι μετεωρολόγοι…

Με ισχυρές βροχές, ακόμη και χιόνι στα ορεινά και θερμοκρασίες γύρω στο μηδέν, «ξύπνησε» την Πέμπτη 6 Απριλίου η Κεντρική ηπειρωτική Ελλάδα.

Όπως και το 2021, ο Απρίλιος επιφυλάσσει αρκετά χιόνια για την Ευρυτανία, καθώς το πρωί χιόνισε και μέσα στο Καρπενήσι, όπου ο υδράργυρος έπεσε στους 0,1 βαθμούς στις 07:50’ το πρωί!

Αυτή ήταν και η χαμηλότερη θερμοκρασία στην Περιφέρεια Στερεάς, μαζί με το ορεινό Μαυρολιθάρι Φωκίδας που είχε την ίδια θερμοκρασία στις 09:20’ το πρωί (δεν υπολογίζουμε τις αρνητικές θερμοκρασίες που σημειώθηκαν στα χιονοδρομικά κέντρα Παρνασσού και Βελουχίου).

Η φωτογραφία είναι από τη Ράχη Τυμφρηστού όπου η θερμοκρασία στις 09:40’ το πρωί ήταν στους 0,2ο C.

Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες είχαμε και στο Λιβάδι Παρνασσού με 2,1ο C.,  στο Λιδωρίκι 2,3ο C.

Αντίθετα σε περιοχές της Εύβοιας, το θερμόμετρο δεν κατέβηκε από τους 10 βαθμούς.

Ο παρακάτω πίνακας είναι από το meteo.gr και δείχνει τις αρνητικές θερμοκρασίες που σημειώθηκαν το πρωί στη χώρα.

Όπως επισημαίνουν οι μετεωρολόγοι, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ meteo.gr, η μεταβολή του καιρού θα είναι πρόσκαιρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση