Νέο «μπαμ» στον Περιφερειακό του Κάστρου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 08:34 Νέο «μπαμ» στον Περιφερειακό του Κάστρου Λαμίας

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε σταθμευμένο…

Πρωταγωνιστεί τις βραδυνές ώρες η περιοχή του Κάστρου Λαμίας, με δεκάδες αυτοκίνητα και ακόμη περισσότερους νέους ανθρώπους που γεμίζουν τον Περιφερειακό απολαμβάνοντας το τοπίο με κουβέντα ή μουσική.

Δυστυχώς συχνά - πυκνά σημειώνονται και τροχαία ατυχήματα, όπως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (27/4), όπου ένα Smart εμβόλισε ένα σταθμευμένο BMW.

Το ευτύχημα είναι ότι από το γερό «μπαμ» δεν τραυματίστηκε ο οδηγός του Smart, ενώ δεν υπήρχαν άτομα στο έτερο όχημα, ούτε χτύπησε κάποιος άνθρωπος από τις πολλές παρέες που βρισκόντουσαν γύρω.

Στο σημείο έσπευσαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης και της Τροχαίας Λαμίας για την καταγραφή και την ασφαλή απομάκρυνση των οχημάτων από το οδόστρωμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση