Τι απαντά ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας στην έρευνα του Ιατρικού Συλλόγου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 08:02 Τι απαντά ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας στην έρευνα του Ιατρικού Συλλόγου

Για τις αποχωρήσεις από το Νοσοκομείο και το πραγματικό ποσοστό...

Απάντηση «σε επίπεδο ευθυμίας» έδωσε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, Ανδρέας Κολοκυθάς, στα όσα παρουσίαζε η έρευνα του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας σχετικά με τις αποχωρήσεις ιατρών από το μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Στερεάς.

Ο κ. Κολοκυθάς σχολιάζει σκωπτικά το μέγεθος του δείγματος, παρατηρώντας ότι το σύνολο των ιατρών που δήλωσαν ότι είχαν πρόβλημα με τη διοίκηση (τον ίδιο ή τον Αναπληρωτή του) αποτελεί μόλις το 3,33% όσων ιατρών υπηρέτησαν (και υπηρετούν) την υγεία από το ΓΝ Λαμίας, μέσα στην υγειονομική κρίση.

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Κολοκυθά:

«Εχω δεχτεί λασπολογια και λασπολογία και δεν έχω μιλήσει, σε τέτοιο επίπεδο να θεωρείται αδυναμία μου ....τουλάχιστον αυτή με έκανε να γελάσω....

Με ρωτάνε από το πρωί αν θα κάνω τοποθέτηση για τα "για 4 άτομα(=33%) που είχαν πρόβλημα με την Διοίκηση του Γ.Ν. Λαμίας ( Διοικητή και Αν Διοικητή)" και τα ίδια 4 άτομα (=100%!!!) θα επέστρεφε εάν άλλαζε η Διοίκηση....την ώρα που δεν μετάνιωσαν που έφυγαν....Ξεπέρασαν τα Greek Statistics.

Ένα σχόλιο σε επίπεδο ευθυμίας. Με δεδομένο ότι το συνολο των ειδικευμένων ιατρών που έχει υπηρετήσει την επίμαχη περίοδο (της πανδημίας που παρθήκαν δύσκολες αποφάσεις σε όλο το ΕΣΥ από το σύνολο της ιεραρχίας που το διέπει) ήταν περί τους 120 μαζί με τους αποχωρήσαντες το ποσοστό των τεσσάρων αντιστοιχεί στο 3,33%.

Απορώ πώς δεν βρήκαν αυτή την μεθοδολογία οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και επίσης αρχίζω να απορώ γιατί μέσω της απλής αναλογικής το πιθανότερο είναι να πάμε σε δεύτερες εκλογές .

Τουλάχιστον αν βρεθεί η χώρα σε εκλογικό αδιέξοδο ας πάρουν το know how από τους υπογράφοντες της "έρευνας" καθώς έτσι θα βγεί τουλάχιστον αυτοδύναμη κυβέρνηση το κόμμα που θα λάβει στο σύνολο της επικράτειας το ...... 3,33%

Σε επίπεδο σοβαρό,  γιατί αυτό πρέπει να μας χαρακτηριζει και πέραν του ότι τοποθετούμαι αναγκαστικά επειδή πρέπει( μιας και υπάρχει μια αποχρώσσα διάσταση σε προσωπικό επίπεδο στην εν λόγω "έρευνα"), αλλά και πέραν του ότι δικαιολογώ στα πλαίσια συνδικαλιστικών διεκδικήσεων την υπερβολή που την διακατέχει , οφείλω να πω ότι έξι και πλεόν έτη στην Διοίκηση του Γ.Ν. Λαμίας, η διαχρονική συνεργασία που έχω με τον ΙΣΦ (τόσο σε επίπεδο συλλόγου, όσο και σε επίπεδο προσώπων-μελών) ήταν και είναι παραγωγική πάντα με οφέλη τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους εργαζόμενους. Άλλωστε ο ίδιος ο ΙΣΦ καθ'ολα αυτά τα προηγούμενα έτη, κυρίως κατά την διάρκεια της πανδημίας,  επανειλημμένα έχει αναγνωρίσει όλες τις προσπάθειες της Διοίκησης του ΓΝ Λαμίας , οι οποίες και συνεχίζουν σε συνεργασία με όλους τους σχετικούς φορείς και όργανα δημόσιας διοίκησης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση