Λαμία: Τον μαχαίρωσε ξημερώματα στο κέντρο της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 08:30 Λαμία: Τον μαχαίρωσε ξημερώματα στο κέντρο της πόλης (ΦΩΤΟ αρχείου)

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το θύμα που ξεπέρασε τον κίνδυνο για τη ζωή του…

Αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές δύο άνδρες, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (5/7) στο κέντρο της Λαμίας και συγκεκριμένα στην πλατεία Λαού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport αρχικά υπήρξε φραστικό επεισόδιο που κατέληξε σε συμπλοκή με αποτέλεσμα ένας 39χρονος να καταλήξει μαχαιρωμένος στα Επείγοντα του Γ.Ν. Λαμίας.

Ο 39χρονος που μετέβη με δικό του μέσο στο Νοσοκομείο, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Από την έρευνα των αρχών και τα όσα μπόρεσε να περιγράψει το θύμα της επίθεσης, δράστης είναι ένας 28χρονος, ο οποίος αναζητείται, καθώς σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και περί όπλων.

Το επεισόδιο φέρεται να είχε ξεκινήσει στην οδό Όθωνος και οι αρχές εξετάζουν αν ήταν μαζί οι δύο άνδρες οι οποίοι έχουν ξαναπασχολήσει τις αρχές για άλλα αδικήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση