Λαμία: Στη φυλακή μετά τις ζημιές που έκανε σε πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 12:03 Λαμία: Στη φυλακή μετά τις ζημιές που έκανε σε πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης

Χωρίς αναστολή η ποινή από το Αυτόφωρο…

Με την αυτόφωρη διαδικασία εκδικάστηκε το πρωί της Παρασκευής (7/7) η υπόθεση του 43χρονου εξαρτημένου από τα ναρκωτικά ατόμου, που την προηγούμενη ημέρα είχε μπουκάρει σε πολυκατοικία στο κέντρο της Λαμίας και είχε προκαλέσει φθορές.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην οδό Βύρωνος και αμέσως το άτομο που είναι γνωστό στις αρχές, είχε συλληφθεί από την Ομάδα ΔΙΑΣ.

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για το νέο επεισόδιο που προκάλεσε και επειδή εκκρεμούσαν σε βάρος του κι άλλες καταδικαστικές αποφάσεις, του επέβαλλε ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών, χωρίς να έχει αναστέλλουσα δύναμη η έφεσή του.

Μετά την απόφαση οδηγήθηκε σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας για την έκτιση της ποινής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση