Φθιώτιδα: Καταδίωξη και σύλληψη διακινητή μεταναστών με κλεμμένο αυτοκίνητο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 12:45 Φθιώτιδα: Καταδίωξη και σύλληψη διακινητή μεταναστών με κλεμμένο αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο που έκλεψε από περιοχή της Αθήνας είχε GPS και το εντόπισαν να κινείται στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για ένα τζιπ Qashqai το οποίο εκλάπη ξημερώματα από το Κουκάκι. Όταν ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε την κλοπή, λίγο πριν τις 7:00'  το πρωί του Σαββάτου, είδε από το GPS ότι το αυτοκίνητο ήταν στο ύψος των Καμένων Βούρλων με κατεύθυνση προς Λαμία.

Αμέσως ενημερώθηκε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και υπήρξε άμεση κινητοποίηση της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στη Φθιώτιδα. Λίγα λεπτά αργότερα το κλεμμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Β'  Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας κοντά στον κόμβο του Μπράλου να κινείται προς Λαμία.

Αμέσως ξεκίνησε η καταδίωξη ενώ ταυτόχρονα κινητοποιήθηκαν για να συνδράμουν ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης από Λαμία, ένα περιπολικό από το ΑΤ Στυλίδας και ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας.

Τελικά λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λαμία και συγκεκριμενα στα διόδια της Μαυρομαντήλας οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπλοκάρουν και να ακινητοποιήσουν το κλεμμένο αυτοκίνητο, περνώντας χειροπέδες στον 24χρονο οδηγό ο οποίος είναι Σύριος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο νεαρός Σύριος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, ενώ όπως όλα δείχνουν ανήκει σε κύκλωμα που διακινεί μετανάστες και γι αυτό πήγαινε με το κλεμμένο Qashqai στη βόρεια Ελλάδα για να παραλάβει μετανάστες και να τους μεταφέρει στην Αθήνα.

Δεν υπολόγισε όμως το GPS και τα γρήγορα αντανακλαστικά των αστυνομικών της Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση