«Έφυγε» 39χρονη ψυχολόγος μητέρα δύο παιδιών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 09:30 «Έφυγε» 39χρονη ψυχολόγος μητέρα δύο παιδιών

Η τραγική ιστορία της οικογένειας…

Σε ηλικία 39 ετών έφυγε μετά από γενναία αλλά άνιση μάχη με την ασθένεια που αντιμετώπιζε, η 39χρονη ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός Σοφία Ι. Τασιού, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών ηλικίας 4 και 12 ετών.

Επρόκειτο για έναν αξιαγάπητο άνθρωπο και επιστήμονα, που σεβόταν όλη η Ευρυτανία και είχε προσφέρει σημαντικό έργο μέσω των κοινωνικών δράσεων του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και της Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Ευρυτανίας «Αλκυόνη», όπου ήταν επιστημονικά υπεύθυνη.

Βαρύ το πένθος για το σύζυγό της Βασίλη Τσουκαλά, ο οποίος πριν από 1,5 περίπου μήνα είχε δεχτεί ένα ακόμη βαρύ χτύπημα της μοίρας με το θάνατο του 33χρονου αδερφού του, Χρήστου, σε εργατικό δυστύχημα στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας.

Η κηδεία της Σοφίας Ι. Τασιού, έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρπενησίου.

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση