Ξεκίνησε έρευνα για τα όσα συμβαίνουν στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 07:57 Ξεκίνησε έρευνα για τα όσα συμβαίνουν στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας

Ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ διέταξε να ερευνηθούν όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από το LamiaReport για την απαράδεκτη λειτουργία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.  

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, ο οποίος αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του θέματος από το LamiaReport, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με σκοπό τη διερεύνηση της λειτουργίας των ΤΕΠ στο Νοσοκομείο της Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport την έρευνα θα κάνει ο έμπειρος παθολόγος - εντατικολόγος Δημήτρης Μπαμπαλής, ο οποίος είναι Διευθυντής στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η έρευνα θα εστιάσει στη συμπεριφορά του προσωπικού προς τους πολίτες και γενικότερα στις υπηρεσίες προς τους ασθενείς και τους συνοδούς. Επίσης θα ελεγχθούν οι γιατροί για τις παρουσίες στις εφημερίες τους, αλλά και στο χρόνο παραμονής των ασθενών στα Επείγοντα ή στο θάλαμο βραχείας νοσηλείας. Επίσης η έρευνα θα εστιάσει και στο ρόλο του συντονιστή στην εφημερία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο παρελθόν με πρωτοβουλία του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ είχε οριστεί έμπειρη γιατρός από τη Λάρισα να οργανώσει και να βάλει σε μια σειρά το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Λαμίας, ωστόσο η προσπάθεια έπεσε στο κενό, όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα μέχρι σήμερα.

Ας ελπίσουμε τα πράγματα να διορθωθούν άμεσα για το καλό των ασθενών και για λιγότερη ταλαιπωρία των συνοδών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση