Λαμία: Που θα φιλοξενηθούν οι πληγέντες από την πυρκαγιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 21:01 Λαμία: Που θα φιλοξενηθούν οι πληγέντες από την πυρκαγιά

Αυτά είναι τα τηλέφωνα που μπορείτε να απευθύνεστε…

Ο Δήμος Λαμιέων εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να γνωρίζουν οι πολίτες που επλήγησαν από την πυρκαγιά, που μπορούν να απευθύνονται για φιλοξενία ή άλλη βοήθεια. Αφορά τόσο τους κατοίκους που έπαθαν ζημιά τα σπίτια τους, όσο κι αυτούς που έμειναν χωρίς ρεύμα.

Η ανακοίνωση:

«Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που διαμορφώνονται καθώς και της διακοπής της ηλεκτροδότησης σε ένα μεγάλο μέρος της πόλης αυτές τις ώρες, σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος της Λαμιέων πρόκειται να φιλοξενήσει σε ξενοδοχείο όσους  λόγω των προαναφερομένων συνθηκών δεν μπορούν να μείνουν στα σπίτια τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου στο τηλέφωνο 6978777567.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ηλεκτροδότηση ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος  έκανε παρεμβάσεις και προς τη ΔΕΗ αλλά και προς τον ανάδοχο των συντηρήσεων της ΔΕΗ  για να υπάρχει ετοιμότητα από όλες τις πλευρές και μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, τα συνεργεία να εργαστούν για να δώσουν ρεύμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Τέλος ενημερώνουμε, ότι αν υπάρχουν κάποιες ανάγκες στην ευρύτερη περιοχή, οι ενδιαφερόμενοι ή οι  έχοντες γνώση μπορούν να επικοινωνούν με τον Δήμο Λαμιέων στο τηλ.2231351500 για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος που θα προκύψει».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση