Πυρκαγιά μετά τα μεσάνυχτα στη νότια Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 09:14 Πυρκαγιά μετά τα μεσάνυχτα στη νότια Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Έτρεχε Πυροσβεστική και Αστυνομία…

Με περιστατικό πυρκαγιάς στη συνοικία του Παγκρατίου κάτω από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας κοντά στην οδό Φραντζή κύλησαν οι πρώτες ώρες της Παρασκευής για τους πυροσβέστες που είχαν βάρδια στην περιοχή που κάηκε στη Λαμία.

30 με 35 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το κέντρο της Πυροσβεστικής δέχτηκε κλήσεις για πυρκαγιά σε καλαμιές μέσα σε σούδα που φαινόταν από μακριά.

Τρία οχήματα από Λαμία και ΒΙ.ΠΕ., αλλά και το μεγάλο 10τονο για υποστήριξη, έφυγαν για το σημείο και ελάχιστα πριν τη 1 η πυρκαγιά είχε ελεγχτεί πλήρως.

Πληρώματα της Αστυνομίας επίσης βοήθησαν στο έργο της Π.Υ. απομακρύνοντας αρκετούς «περίεργους» που συγκεντρώθηκαν περισσότερο για να ενημερωθούν και όχι να συνδράμουν στην κατάσβεση.

Επίσης βοήθησε σημαντικά και ένα μεγάλο χωματουργικό μηχάνημα του Δήμου Λαμιέων, που έστειλε επίσης και μια υδροφόρα.

Δείτε βίντεο:

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από το σημείο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση