Πολύωρη ταλαιπωρία για επιβάτες πλοίου με προορισμό τον Άγιο Κωνσταντίνο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 16:06 Πολύωρη ταλαιπωρία για επιβάτες πλοίου με προορισμό τον Άγιο Κωνσταντίνο

Μια βλάβη στον καταπέλτη έκανε το ταξίδι μεγαλύτερο…

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες της Πέμπτης (27/7), η Λιμενική Αρχή Σκιάθου, για αδυναμία λειτουργίας του καταπέλτη του Δ/Ρ - Ε/Γ - Ο/Γ – Τ/Χ πλοίου ''CAT 1'' σημαίας Κύπρου, ενώ βρισκόταν στον λιμένα Σκιάθου.

Το εν λόγω πλοίο είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο για λιμένες Αγίου Κωνσταντίνου - ν. Σκιάθου - ν. Σκοπέλου - ν. Αλόννησου - ν. Σκοπέλου - ν. Σκιάθου - Αγίου Κωνσταντίνου, με 258 επιβάτες.

Από το Λιμεναρχείο Σκιάθου αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''CAT 1'' και στη συνέχεια κατόπιν αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη ο πλους του.

Στο Λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, σύμφωνα με μαρτυρίες ταξιδιωτών στο LamiaReport, κατέπλευσε με 2 ώρες και 45 λεπτά καθυστέρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση