«Μου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό και ζήτησε τα λεφτά της ταμειακής…»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 09:16 «Μου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό και ζήτησε τα λεφτά της ταμειακής…»

Ποινή κάθειρξης 5 χρόνων και 6 μηνών για τον Αλβανό ληστή…

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης σε 29χρονο Αλβανό που κατηγορούνταν για μια ληστεία και μια απόπειρα ληστείας σε μίνι μάρκετ στον Ορχομενό το Φεβρουάριο και το Μάρτιο του 2022.

Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή κάθειρξης 5 ετών και 6 μηνών χωρίς να δώσει στην έφεσή του αναστέλλουσα δύναμη, πράγμα που σημαίνει ότι θα παραμείνει στη φυλακή όπου βρίσκεται από τον περασμένο Ιανουάριο όταν και συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Ορχομενού.

Πρόκειται για το δράστη της θρασύτατης ληστείας που είχε γίνει στις 26 Φεβρουαρίου του 2022, όταν με μάσκα και γάντια, εισέβαλε στο κατάστημα και με την απειλή μαχαιριού απείλησε την 60χρονη υπάλληλο να του δώσει τα λεφτά του ταμείου.

Ένα μήνα περίπου αργότερα στις 30 Μαρτίου 2022, προσπάθησε και πάλι να ληστέψει το ίδιο κατάστημα, εισβάλοντας ομοίως με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Τότε έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό μιας άλλης υπαλλήλου, πλην όμως η φοβισμένη αντίδρασή της τον έτρεψε σε φυγή και δεν ολοκλήρωσε την πράξη του.

«Έρχεται η εικόνα του μαχαιριού στο λαιμό μου συνέχεια και δεν μπορώ να ησυχάσω», είπε στο δικαστήριο η μάρτυρας, που όπως και η άλλη γυναίκα φοβούνται πλέον να μείνουν μόνες στο κατάστημα μην ξαναπέσουν θύμα ληστείας!

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για τις ένοπλες επιθέσεις του με σκοπό τη ληστεία και τον καταδίκασε στην ανωτέρω ποινή.

Σημειώνουμε ότι η σύλληψη του είχε γίνει τον περασμένο Ιανουάριο αρχικά για παράβαση της σχετικής νομοθεσίας περί αλλοδαπών, καθώς διέμενε παράνομα στη χώρα μας και στη συνέχεια συνελήφθη για τις κακουργηματικές πράξεις του δυνάμει Εντάλματος της Ανακρίτριας Λιβαδειάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση