Η Φθιώτιδα θρηνεί το πρώτο θύμα από τις φετινές πυρκαγιές

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 13:20 Η Φθιώτιδα θρηνεί το πρώτο θύμα από τις φετινές πυρκαγιές

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο μελισσοκόμος που πήγε να σώσει τα μελίσσια του και υπέστη σοβαρά εγκαύματα στην πυρκαγιά της Κάτω Τιθορέας.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, από τον χαμό του 67χρονου μελισσοκόμου, ο οποίος έχασε τη μάχη και άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Ο άτυχος άνδρας το απόγευμα της Τετάρτης (26/7) όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή της Κάτω Τιθορέας, χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξε να σώσει τα μελίσσια του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport στην αγωνιώδη και υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλλε δίνοντας μάχη με τις φλόγες, άρπαξε φωτιά η μπλούζα του με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά και πολλαπλά εγκαύματα.

Αρχικά ο 67χρονος διακομίστηκε στο ΓΝ Λαμίας όπου διασωληνώθηκε και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων διακομίστηκε στο "Γενικό Κρατικό - Γεννηματάς", στην Αθήνα , όπου νοσηλευόταν στη Μ.Ε.Θ. δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και όλη τη Φθιώτιδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση