Πυρκαγιά σε σκάφος στην Αλόννησο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 11:50 Πυρκαγιά σε σκάφος στην Αλόννησο

Στο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού ένα άτομο που τραυματίστηκε ελαφρά στην προσπάθεια της κατάσβεσης.

Όπως αναφέρει το Λιμενικό ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αλοννήσου, για περιστατικό εκδήλωσης πυρκαγιάς σε σκάφος Α/Ψ σημαίας Μάλτας, το οποίο ήταν πρυμνοδετημένο εντός λιμένα Πατητηρίου ν. Αλοννήσου, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και Κλιμάκιο Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλοννήσου, όπου διαπίστωσαν ότι η πυρκαγιά είχε κατασβηστεί με χρήση φορητών πυροσβεστήρων από παρακείμενο Ι/Φ, ενώ ένας εκ των δύο επιβαινόντων μεταφέρθηκε προληπτικά στο Περιφερειακό Ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες.

Από το Λιμενικό Σταθμό Αλοννήσου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους Α/Ψ, ενώ δε παρατηρήθηκε εισροή υδάτων ούτε θαλάσσια ρύπανση.

(φωτογραφία από Skiathoslife.gr)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση