Λοκρίδα: Πέθανε την ώρα που ψάρευε με το σκάφος του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 08:57 Λοκρίδα: Πέθανε την ώρα που ψάρευε με το σκάφος του

Κοντά στο Αταλαντονήσι…

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες της Τρίτης (29/8) το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Αταλάντης του Λιμεναρχείου Στυλίδας, για αδιαθεσία και απώλεια αισθήσεων 56χρονου κάτοικου της ευρύτερης περιοχής, επιβαίνοντα σε ερασιτεχνικό σκάφος ιδιοκτησίας του, στην θαλάσσια περιοχή Αταλαντονησίου Φθιώτιδας.

Το ανωτέρω σκάφος προσέγγισε τον λιμένα Σκάλας Αταλάντης, όπου διασώστες του ΕΚΑΒ βρισκόταν ήδη για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Προσπάθησαν με τεχνική κάρπα να επαναφέρουν τον άτυχο άνδρα με αρνητικά αποτελέσματα. Στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση