Λαμία: Πλησίασαν τον παππού και του έκλεψαν τα χρήματα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 08:38 Λαμία: Πλησίασαν τον παππού και του έκλεψαν τα χρήματα

Γυναίκες Ρομά οι δράστιδες…

Δύο γυναίκες Ρομά αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου από την αστυνομία για την κλοπή χρηματικού ποσού από ηλικιωμένο κάτοικο Λαμίας.

Η κλοπή σημειώθηκε γύρω στη 1:00’ το μεσημέρι της Τρίτης (29/8) στην οδό Καραϊσκάκη, κοντά στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, με τις δύο γυναίκες, μία μεσήλικη και μια νεαρή, να πλησιάζουν τον 88χρονο και να του ζητούν πληροφορίες.

Με τη γνωστή μέθοδο της απασχόλησης, η μία από τις δύο κατάφερε να του αποσπάσει μικρό χρηματικό ποσό που είχε πάνω του ο ηλικιωμένος και στη συνέχεια τράπηκαν και οι δύο σε φυγή.

Ο 88χρονος συγκράτησε τα χαρακτηριστικά των δύο γυναικών και περιέγραψε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί. Πιθανότατα οι δύο δράστιδες να είχαν και συνεργούς, που τις βοήθησαν να εξαφανιστούν από την περιοχή ώστε να μην εντοπιστούν από τους αστυνομικούς, που διενήργησαν άμεσα αναζητήσεις.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας ανέλαβε την προανάκριση για το συμβάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση