Κατηγόρησε τον πρώην άνδρα της για απόπειρα βιασμού του παιδιού τους!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 09:58 Κατηγόρησε τον πρώην άνδρα της για απόπειρα βιασμού του παιδιού τους!

Τι ερευνά η αστυνομία…

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία έφτασε στα χέρια των αστυνομικών αρχών της Χαλκίδας το απόγευμα της Τετάρτης (4/10/23), από 49χρονη που κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της ότι προσπάθησε να βιάσει το 9 χρονών παιδί τους!

Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγέλλουσα σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα στο σπίτι της όπου φιλοξενούνταν προσωρινά ο 39χρονος πρώην σύζυγός της.

Σε βάρος του 39χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, κατηγορίες που θα εξεταστούν κατόπιν και των στοιχείων που θα συλλέξουν οι αρχές, ξεκινώντας από την ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση