Ευχάριστα νέα για την αναβάθμιση των Λιμενικών Αρχών στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 19:39 Ευχάριστα νέα για την αναβάθμιση των Λιμενικών Αρχών στη Φθιώτιδα

Συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών με τον Υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα…

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών ( Π.Ο.Λ.) και η Ένωση Προσωπικού Λ.Σ. Ν. Φθιώτιδας πραγματοποίησαν την Πέμπτη (19/10/23) συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κών/νος Κυράνης, ο Αντιπρόεδρος Γεώργιος Γιαταγάνας και μέλη του ΔΣ της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ. Ν. Φθιώτιδας, που έθεσαν στον κ. Σταϊκούρα ζητήματα που απασχολούν τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο όσο και στην περιοχή της Φθιώτιδας όπου και εκλέγεται ο κ. Υπουργός.

Τέθηκαν θέματα που αφορούν στις μετακινήσεις των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ τόσο στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα ενώ από τα μέλη της Ένωσής Προσωπικού Λ.Σ. Ν. Φθιώτιδας υπήρξε εκ νέου παρέμβαση για την αναβάθμιση των Λιμενικών Αρχών της Αταλάντης, της Αρκίτσας και της Λάρυμνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Λιμενικών, ο Υπουργός δεσμεύτηκε για την εξέταση των αιτημάτων τους, διαβεβαιώνοντάς τους πως η αναβάθμιση των Λιμενικών Αρχών της Φθιώτιδας θα έχει αίσια έκβαση σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού είναι ένα ζήτημα που το χειρίζεται ο ίδιος προσωπικά από την προηγούμενη θητεία του στην Κυβέρνηση ως Υπουργός Οικονομικών .

Επιπροσθέτως τους ενημέρωσε πως με δική του παρέμβαση έχει ενταχθεί η ανάπλαση- αναβάθμιση του λιμανιού της Στυλίδας στον Αναπτυξιακό Νόμο και σε χρονικό διάστημα δύο ετών θα έχει ολοκληρωθεί αποτελώντας έργο πνοής για την ευρύτερη περιοχή.

«Ευχαριστούμε τον κ.Σταικούρα για την διαχρονική στήριξη των αιτημάτων μας συνεχίζοντας μία δημιουργική συνεργασία τόσο με την Π.Ο.Λ όσο και την  Ένωση Προσωπικού Λ.Σ. Ν.Φθιώτιδας που μόνο οφέλη αποφέρει για όλους τους συναδέλφους», καταλήγει η ανακοίνωση της Π.Ο.Λ. και της Ε.Π.Λ.Σ.Ν. Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση