ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος το Σαββατοκύριακο στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 08:50 ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος το Σαββατοκύριακο στη Λαμία

Αρκετές οι περιοχές εντός πόλης αλλά και σε Κοινότητες…

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ Περιοχή Λαμίας, το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου 2023 λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Λαμιέων.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023:

  • Από ώρα 08:00’ έως 12:00’ στα Καλύβια Λαμίας με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτός Τάσης η Βιομηχανία Γάλακτος Λαμίας η Βόρεια πλευρά των Καλυβίων, καθώς επίσης το Ιατρικό Κέντρο ΙΑΣΗΣ και ο οικισμός Δημοσιοϋπαλληλικά Καλυβίων.
  • Από ώρα 13:00’ έως 15:00’ στον Σ.Σ Λιανοκλαδίου με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτός Τάσης ο Ο.Σ.Ε Λιανοκλαδίου και ο οικισμός πλησίον του Ο.Σ.Ε.

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023:

  • Από ώρα 08:00’ έως 12:00’ στο Ανατολικό τμήμα της Λαμίας με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτός Τάσης το τμήμα από τα Νταμάρια Λαμίας έως και το ΔΔ Ροδίτσας Λαμίας.
  • Από ώρα 08:00’ έως 12:00’ στο Νότιο Τμήμα του ΔΔ Λιανοκλαδίου με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτός Τάσης τα αρδευτικά από το ΔΔ Αμουρίου Τμήμα του ΔΔ Λιανοκλαδίου (Νότιο) έως και τα αρδευτικά Ζηλευτού.
  • Από ώρα 13:00’ έως 18:00’ στην Λαμία και συγκεκριμένα στην οδό Δροσοπούλου (από Πατρόκλου έως Χαντζοπούλου) μεταξύ των αριθμών 2 έως 12.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση