Χειροπέδες σε 49χρονο - Βρέθηκαν στο σπίτι του ανιχνευτές μετάλλου, ασύρματος και σπαθί

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 09:20 Χειροπέδες σε 49χρονο - Βρέθηκαν στο σπίτι του ανιχνευτές μετάλλου, ασύρματος και σπαθί

Συνελήφθη για πλαστογραφία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς…

Συνελήφθη, το πρωί της Παρασκευής 03-11-2023 σε Κοινότητα της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας 49χρονος, κατηγορούμενος για πλαστογραφία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ειδικότερα έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφορικών στοιχείων, στο πλαίσιο νομότυπης έρευνας που διενεργήθηκε στην κατοικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 3 ανιχνευτές μετάλλων χειρός, ένας εκ των οποίων ηλεκτρονικός,

• 1 ασύρματος πομποδέκτης, μαζί με την βάση φόρτισής του

• 3 φορητές αυτοσχέδιες συσκευές παραμόρφωσης σημάτων,

• σπαθί μήκους λάμας 56 εκατοστών,

Επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, του οποίου ο εντυπωμένος εργοστασιακός αριθμός πλαισίου έφερε εμφανή σημάδια αλλοίωσης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση