Αξονικός εξομοιωτής ακτινοθεραπείας στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 18:09 Αξονικός εξομοιωτής ακτινοθεραπείας στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας

Προμήθεια προϋπολογισμού 535.000 ευρώ…

Εγκρίθηκε στην προχθεσινή (7/11/23) 163η συνεδρίαση του ΔΣ της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας (ΕΚΑΠΥ) εγκρίθηκε η προμήθεια ενός (1) ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗΣ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (CT SIMULATOR) ενδεικτικού προϋπολογισμού 535.000,00€ πλέον ΦΠΑ για το Π.Γ.Ν. Λάρισας.

Στο ΔΣ εισήρθε ως θέμα η εισήγηση του Διοικητή της 5ης Υ.Π.Ε. Φώτη Σερέτη, ο οποίος μετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΠΥ, κατόπιν πρότασης του Διοικητή του ΠΓΝ Λάρισας Δ. Κατσικονούρη.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα αποτελεί επένδυση για το ΠΓΝ Λάρισας αλλά πάνω από όλα για τον πολίτη που χρήζει των ανωτέρω υπηρεσιών.

«Πρέπει να τονιστεί ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα το οποίο εντάσσεται στα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και τελεί υπό τον Καθηγητή - Διευθυντή Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του ΠΓΝ Λάρισας κ. Γ. Κύργια επικεντρώνεται στο σημείο που πρέπει να γίνει η θεραπεία για την εξειδικευμένη αντιμετώπιση του καρκίνου», σημειώνει σε δελτίο τύπου ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης ο οποίος ευχαριστεί ιδιαίτερα την Πρόεδρο Καρκινοπαθών Λάρισας Ιωάννα Καραβάνα για τη σημαντική συμβολή της στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για την προμήθεια του Αξονικού Εξομοιωτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση