Οικονόμου: Ενισχύονται σημαντικά οι Αστυνομικές Υπηρεσίες στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 14:44 Οικονόμου: Ενισχύονται σημαντικά οι Αστυνομικές Υπηρεσίες στη Φθιώτιδα

6 αστυνομικοί με έκτακτες μεταθέσεις στο Α.Τ. Λοκρών…

Με δελτίο τύπου ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου, ενημέρωσε για την ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων Λοκρών και Αμφίκλειας από τις έκτακτες μεταθέσεις.

Ειδικά μάλιστα στο ΑΤ Λοκρών προστέθηκαν στη δύναμη του έξι άτομα, ενώ το προσεχές διάστημα, αναμένεται ενίσχυση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας σε οχήματα και εξοπλισμό.

Διαβάστε το δελτίο τύπου:

«Σημαντική ενίσχυση, σε ανθρώπινο δυναμικό, στη Φθιώτιδα προέκυψε μετά τις έκτακτες μεταθέσεις. Το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, με έδρα την Αταλάντη, ενισχύθηκε συγκεκριμένα με έξι αστυνομικούς, αυξάνοντας ουσιαστικά την παρούσα δύναμή του.

Πρόκειται για ένα Α.Τ., το οποίο υπολειπόταν μέχρι σήμερα σε στελέχωση και μετά τις έκτακτες μεταθέσεις ενισχύεται σημαντικά από 24 σε 30 άτομα.

Η ενίσχυση θα οδηγήσει στην αποτελεσματικότερη και πιο εμφανή αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής της Λοκρίδας με σκοπό την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, κλοπών και διαρρήξεων.

Το Α.Τ. Αμφίκλειας επίσης ενισχύθηκε σε δύναμη με 1 αστυνομικό, στο πλαίσιο των έκτακτων μεταθέσεων.

Οι έκτακτες μεταθέσεις αποσκοπούν στην αναδιάταξη και αναπροσανατολισμό των δυνάμεων προκειμένου να υπάρχει καλύτερη στελέχωση στα κατά τόπους επαρχιακά αστυνομικά τμήματα, έτσι ώστε αυτά να είναι λειτουργικά και να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις για ασφάλεια όλης της ευρύτερης περιοχής.

Ενίσχυση αναμένεται να πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα, σε οχήματα και εξοπλισμό, στη Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση