Λαμία: Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για το Πολυτεχνείο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 13:30 Λαμία: Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για το Πολυτεχνείο

«Το μήνυμα του επίκαιρο όσο ποτέ…»

«Το Πολυτεχνείο ζει», φώναξαν εργαζόμενοι, άνεργοι, αγρότες και φοιτητές στη συγκέντρωση για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του ’73, το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Πάρκου.

Η πρόσκληση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας, περιλάμβανε ομιλίες για τη γενναιότητα και την αυτοθυσία των φοιτητών που έδειξαν το δρόμο και στους υπόλοιπους για Δημοκρατία. Όπως τονίστηκε το μήνυμα του Πολυτεχνείου, είναι και στις μέρες πιο επίκαιρο παρά ποτέ, καθώς το άδικο εξακολουθεί να υπάρχει και οι ελευθερίες δοκιμάζονται.

Ειδική αναφορά έγινε και στην αιματοχυσία της Γάζας, τη στιγμή που καπνογόνα στα χρώματα της σημαίας της Παλαιστίνης άναψαν στην πλατεία.

Ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης ακολουθώντας τη διαδρομή από Ρήγα Φεραίου, πλατεία Ελευθερίας, Διάκου και Καραγιαννοπούλου.

Δείτε φωτογραφίες:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση