Λαμία: Ποιός τυχερός θα κερδίσει φέτος το Opel Corsa στα "Δώρα Ψυχής"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 11:50 Λαμία: Ποιός τυχερός θα κερδίσει φέτος το Opel Corsa στα "Δώρα Ψυχής"

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου θα γίνει και φέτος η κλήρωση για το αυτοκίνητο μαζί με τη μεγάλη Φιλανθρωπική «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» από το «Συν στον Άνθρωπο»

Το πανέμορφο αυτοκίνητο της φωτογραφίας, OPEL CORSA 5, 1,3 cc/diesel/3dr, της εταιρίας ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ  Α.Ε., που είναι και φέτος ο μέγας χορηγός, μπορεί να γίνει δικό σου αγοράζοντας ένα λαχνό των 5€ ΜΟΝΟ!!!

Ταυτόχρονα συμμετέχεις στα «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ», που για 11η συνεχή χρονιά φέτος, απλώνουν το χέρι στον Συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Η διάθεση των λαχνών έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες. «Η ανταπόκριση του κόσμου για άλλη μια χρονιά είναι συγκινητική. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι, δεν ξεχνούν τον συνάνθρωπο που έχει πραγματικά αναγκη. Οι περισσότεροι δίνουν από το υστέρημά τους και αυτό είναι ίσως το μοναδικό ελπιδοφόρο μήνυμα, μέσα σε αυτή την "καταχνιά" που ζούμε....», είπε στο LamiaReport η πρόεδρος του Συλλόγου Μαίρη Δούμα.

Μπορείτε να αγοράζετε λαχνούς μέχρι και την ημέρα της κλήρωσης κατά τη διάρκεια της μεγάλης φιλανθρωπικής αγοράς, «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ», που έχει γίνει πλέον θεσμός στη Λαμία.

Λαχνοί θα διατίθενται στην πλατεία Πάρκου ( τόπο έκθεσης του αυτοκινήτου) , στα καταστήματα: Παπαδημητρόπουλoς - Οπτικά (Καποδιστρίου), Ευθυμίου Κατερίνα- είδη δώρων (πλατεία Πάρκου), στην αντιπροσωπεία της OPEL ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε και στα γραφεία του Συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο», Διάκου 24 στη Λαμία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση