Σύλληψη και πρόστιμα για τις πυρκαγιές στην Εύβοια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 11:13 Σύλληψη και πρόστιμα για τις πυρκαγιές στην Εύβοια

Από αμέλεια συμπολιτών μας, έτρεχαν οι πυροσβέστες…

Συνελήφθη την Τρίτη (21/11) στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρύστου, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια, σε υπολείμματα καλλιεργειών, εντός οικοπεδικού χώρου, στην Τ.Κ. Αετού του δήμου Καρύστου Ευβοίας.

Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.

Θυμίζουμε ότι μία ημέρα νωρίτερα είχε επιβληθεί ανάλογο πρόστιμο σε άλλον πολίτη από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Χαλκίδας, για πυρκαγιά σε υπολείμματα καλλιεργειών στη Δροσιά Ευβοίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση