Χρηματοδότηση έργων από την Περιφέρεια Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 08:16 Χρηματοδότηση έργων από την Περιφέρεια Στερεάς

Σε Φθιώτιδα, Εύβοια και Φωκίδα…

Προγραμματικές συμβάσεις υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και οι εκπρόσωποι Δήμων και άλλων εμπλεκόμενων φορέων, για τη χρηματοδότηση και την υλοποίηση των ακόλουθων έργων:

  • «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ», προϋπολογισμού 81.534,10 ευρώ. Την προγραμματική συνυπέγραψε ο Δήμαρχος Ερέτριας Ιωάννης Δημητρόπουλος. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με 74.400 ευρώ, ενώ ο Δήμος Ερέτριας θα συνεισφέρει τα υπόλοιπα 7.134,1 ευρώ και θα αναλάβει τη δημοπράτησή του.

  • «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ Ι.Μ. ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ», προϋπολογισμού 35.000 ευρώ. Την προγραμματική συνυπέγραψε ο Μητροπολίτης Φωκίδας Θεόκτιστος. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση και τη δημοπράτηση του έργου.

  • «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ», προϋπολογισμού 70.000 ευρώ. Την προγραμματική συνυπέγραψε ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση και την επίβλεψη εκτέλεσης του έργου.

«Αναλαμβάνουμε τη χρηματοδότηση για την κατασκευή στεγάστρου στο δημοτικό γήπεδο Αμαρύνθου στην Εύβοια, τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου στην Ιερά Μονή Βαρνάκοβας της Φωκίδας και ολοκληρώνουμε τις εργασίες στο Πολιτιστικό Κέντρο Περιβολιού της Φθιώτιδας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και τόνισε: «Είμαστε εκεί, για να ανταποκριθούμε σε κάθε αίτημα των τοπικών κοινωνιών για πολιτιστικά, αθλητικά και άλλα έργα. Συνεργαζόμαστε με την Εκκλησία και με Δήμους της Στερεάς Ελλάδας για να υλοποιήσουμε τις μικρές ή μεγάλες αναγκαίες παρεμβάσεις στον τόπο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση