«Έφυγε» ο Στρατηγός Βασίλειος Μπούρας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 08:43 «Έφυγε» ο Στρατηγός Βασίλειος Μπούρας

Είχε διατελέσει Πρόεδρος του Παραρτήματος Φθιώτιδας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού…

Σε ηλικία 67 ετών έφυγε το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 από τη ζωή ο Αντιστράτηγος (ΠΖ) ε.α. Βασίλειος Μπούρας.

Είχε εισαχθεί στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1976 και από το 1980 υπηρέτησε ως αξιωματικός σε μάχιμες υπηρεσίες.

Μετά την αποστρατεία του από το 2014 έως το 2017 διετέλεσε Πρόεδρος του Παραρτήματος Φθιώτιδας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού παρουσιάζοντας πλούσιο έργο.

Ο νυν Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού, Ταξίαρχος ε.α. Νικόλαος Τσιλαλής, ο οποίος είχε παραλάβει τη σκυτάλη του Τ.Σ. από τον εκλιπόντα, έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

«Είναι από τις στιγμές που καλύτερα να μην σηκώνεις το τηλέφωνο όταν είναι να πληροφορηθείς μια τόσο άσχημη είδηση όπως αυτή της απώλειας ενός ανθρώπου που μου έμαθε πολλά όπου συνεργαστήκαμε.

Ο Αντιστράτηγος ε.α. Βασίλειος Μπούρας εδώ και λίγες ώρες δεν είναι πια μαζί μας. Δεν θα τον ξαναδούμε για να μας ρωτήσει για να μάθει τα νέα του Παραρτήματος.

Στρατηγέ είμαι σίγουρος ότι όλοι οι συνεργάτες σου στην τριετία που ήσουν Πρόεδρος στο Παράρτημα Φθιώτιδος της ΕΑΑΣ θα σε θυμόμαστε για την οργανωτικότητά σου, την όρεξη για να ανεβάσεις σε άλλο επίπεδο το Παράρτημα, την αποφασιστικότητά σου αλλά και το ότι δεν δίσταζες να συγκρουστείς με τις Αρχές για να υπερασπιστείς τα δικαιώματα των αποστράτων Αξιωματικών της περιοχής μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι δημιούργησες μια υπέροχη οικογένεια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Αύριο 15:00 θα είμαστε στην Παναγία Δέσποινα για να σου πούμε το τελευταίο αντίο

(Ο Βασίλειος Μπούρας με τον Επίτιμο Πρόεδρο της ΕΑΑΣ Αντ/γο ε.α. Βασίλειο Ροζή και τον Ταξίαρχο ε.α. Νικόλαο Τσιλαλή).

Η  Εξόδιος Ακολουθία του Αντιστράτηγου ε.α. Βασίλειου Μπούρα, θα τελεστεί την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023  και ώρα  15:00’ στον Ι.Ν. Παναγίας Δέσποινας στη Λαμία.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στους συναδέλφους του από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση