«Γυάλισε» η πλατεία Αγίου Αθανασίου (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 08:24 «Γυάλισε» η πλατεία Αγίου Αθανασίου (ΦΩΤΟ)

Παρεμβάσεις του Δήμου Λαμιέων σε διάφορα σημεία της πόλης για καθαρές και όμορφες γειτονιές…

Παρέμβαση από μεικτά συνεργεία υπηρεσιών του Δήμου Λαμιέων, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (12/1) στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, αλλάζοντας στην κυριολεξία την εικόνα της πλατείας.

Αποτελεί προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου Πανουργιά Παπαϊωάννου, όπως έχει τονίσει επανειλημμένα, οι δημότες να απολαμβάνουν καθαρές και λειτουργικές συνοικίες και γειτονιές.

Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις, όπως και προηγούμενες στην ανατολική είσοδο της Λαμίας στο ύψος της εισόδου στο Δημοτικό Κοιμητήριο, έγιναν με την προσωπική επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Καθαριότητας - Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος Κωνσταντίνου Κερπινιώτη.

Δείτε φωτογραφίες από την παρέμβαση στον Άγιο Αθανάσιο:

11

10

9

8

7

6

5

4-0

3-0

2

1

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση