Σεισμός 4,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Κύμης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 16:24 Σεισμός 4,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Κύμης

Στα 24 χιλιόμετρα ανατολικά - νοτιοανατολικά της Κύμης το επίκεντρο, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου

Σεισμική δόνηση 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε γύρω στις 4:15 το μεσημέρι με επίκεντρο στα 24 χιλιόμετρα ανατολικά - νοτιοανατολικά της Κύμης, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου. 

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε διάφορα σημεία της Αττικής.

 

Σύμφωνα με όσα είπε ο αναπληρωτής Διευθυντής Ερευνών στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Βασίλης Καραστάθης, η δόνηση καταγράφηκε σε μια περιοχή γνωστή για τη σεισμικότητά της.

 
 

Το Ευρωμεσογειακό έδωσε τον σεισμό στα 4,8 Ρίχτερ, με επίκεντρο στα 29 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Αλιβερίου και το εστιακό βάθος στα 14 χιλιόμετρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση