Χαλκίδα: Ο δικηγόρος της 39χρονης διαψεύδει τα περί βιασμού – «Υπήρξε κάποιο περιστατικό πριν 15 χρόνια»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 10:26 Χαλκίδα: Ο δικηγόρος της 39χρονης διαψεύδει τα περί βιασμού – «Υπήρξε κάποιο περιστατικό πριν 15 χρόνια»

Για έναν βαθιά πιεσμένο άνθρωπο έκανε λόγο ο δικηγόρος της 39χρονης, η οποία σκότωσε τον 43χρονο έξω από το σπίτι του στη Χαλκίδα το πρωί του Σαββάτου (22.1.2024), μιλώντας για την πελάτισσά του και διέψευσε τα όσα ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας της ότι οδηγήθηκε στο έγκλημα γιατί το θύμα την βίασε πριν από τρία χρόνια. 

Η 39χρονη αναμένεται να απολογηθεί για το έγκλημα στη Χαλκίδα την Τετάρτη. Ο δικηγόρος της, Θέμης Κωντσιλίδης, μίλησε στην τηλεόραση του ANT1 λέγοντας: «Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, βρέθηκε να κάνει χωρίς να το περιμένει κανείς κάτι τόσο βίαιο. Κάτι έγινε για να υπάρξει τέτοια εξέλιξη. Είναι μια γυναίκα πιεσμένη. Ο ψυχικός της κόσμος έχει καταρρεύσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια».

Ο ίδιος διέψευσε ότι η δράστις ήταν εμμονική με το θύμα, ενώ για τα όσα είπε ο πατέρας περί βιασμού σημείωσε πως «επειδή αναφέρατε έναν βιασμό, η λέξη είναι λίγο σκληρή, Ακούστηκε από τους γονείς, είναι λόγια που μεταφέρονται λίγο διαφορετικά. Υπήρχε ένα περιστατικό πριν από 15 χρόνια, δεν ξέρω πόσοι το γνώριζαν, πιθανώς λίγοι, 2-3 άτομα».

Σε ερώτηση αν υπήρξε βιασμός ή όχι, ο δικηγόρος της 38χρονης αρκέστηκε να πει «δεν θέλω να πω περισσότερα».

«Υπήρχαν διάφορα γεγονότα, λόγω των οποίων δεν μπορούσε να ηρεμήσει αυτή η γυναίκα» συμπλήρωσε ο κ. Κωντσιλίδης, ο οποίος υποστήριξε ότι «δεν προκύπτει αυτό που ισχυρίζεται η πλευρά της οικογένειας του θύματος ότι σχεδίαζε δύο χρόνια την πράξη της».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του 43χρονου θύματος, Θανάσης Τάρτης, ο οποίος επανέλαβε ότι το θύμα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της.

Όπως είπε ο δικηγόρος του άτυχου 43χρονου, «θεωρώ ότι είχε ερωτική εμμονή, ίσως να έβλεπε στο θύμα, αυτό που δεν έβλεπε τον σύζυγό της» εκτίμησε ο κ. Τάρτης για την 38χρονη, σημειώνοντας ότι «ακόμα και τα ψυχιατρικά προβλήματα που επικαλούνται, δεν αξιολογήθηκαν ως ιδιαίτερα σοβαρά, γιατί θα είχε ζητηθεί ο εγκλεισμός της στο ψυχιατρείο».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση