Στενή συνεργασία Σταϊκούρα - Παπαϊωάννου για τα μεγάλα έργα στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 08:10 Στενή συνεργασία Σταϊκούρα - Παπαϊωάννου για τα μεγάλα έργα στη Λαμία

Στο τραπέζι όλα τα θέματα που αφορούν την έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Σε προτεραιότητα, Θερμοπύλες, ΠΕΛ και η ολοκλήρωση του Κλειστού Κολυμβητηρίου…

Στο Δήμο Λαμιέων, ολοκλήρωσε τον κύκλο συναντήσεων εργασίας στις έδρες των Δήμων της Π.Ε. Φθιώτιδας, ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, την Κυριακή 28/1.

Η συνάντηση με το Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου και όλους τους συνεργάτες του, στο Δημαρχείο Λαμίας, έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με αμοιβαία κατανόηση των προβλημάτων και με αποκλειστικό στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Σταϊκούρας είναι ρεαλιστικά αισιόδοξος ότι η συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων θα έχει σύντομα απτά αποτελέσματα, αναφερόμενος σε μια σειρά από σημαντικά έργα, που βρίσκονται σε εξέλιξη ή πρόκειται να δρομολογηθούν, όπως οι Θερμοπύλες, η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, η αποπεράτωση του κλειστού κολυμβητηρίου, οι αποζημιώσεις αλλά και η αντιπλημμυρική θωράκιση μετά την κακοκαιρία Daniel, τα αρδευτικά έργα, η επισκευή σχολικών μονάδων, οι ιαματικές πηγές, αλλά και οι οδικοί άξονες, το Νοσοκομείο Λαμίας και το νέο Δικαστικό Μέγαρο.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαϊωάννου ευχαρίστησε για τον πολύ γόνιμο διάλογο, και επιβεβαίωσε ότι συζητήθηκαν και θέματα που δεν άπτονται του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στα οποία όμως αναμένεται να βοηθήσει ο κ. Σταϊκούρας, όπως στην ολοκλήρωση του Κλειστού Κολυμβητηρίου.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Λαμίας:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση