Παρουσιάστηκε το φωτογραφικό λεύκωμα «Μαλεσίνα»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 09:38 Παρουσιάστηκε το φωτογραφικό λεύκωμα «Μαλεσίνα»

Στο Γυμνάσιο και στο Γενικό Λύκειο Μαλεσίνας Δήμου Λοκρών…

Με την συμμετοχή των μαθητών και των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Μαλεσίνας πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 6 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Λυκείου η παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος «Μαλεσίνα» από τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό και κάτοικο Μαλεσίνας κ. Ανέστη Παπαμάρκο και τον πρώην Αντιδήμαρχο Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης κ. Ιωάννη Μπονόβα.

Οι φωτογραφίες του  λευκώματος είναι απόρροια συγκέντρωσης υλικού από τους μαθητές του κ. Παπαμάρκου, στο πέρας του χρόνου, και αναφέρεται σε επτά ενότητες: τον αθλητισμό, τα έθιμα, την σχολική ζωή, την στρατιωτική ζωή, τα επαγγέλματα, τις τοποθεσίες, και την ψυχαγωγία.

Από τον Δήμο Λοκρών παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης κ. Παναγιούλα Καζάνα, η Αντιδήμαρχος Μαλεσίνας κ. Μαρία Πασπάλα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Καλλής, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαλεσίνας κ. Αλέξανδρος Κούρος, ο πάτερ Αθανάσιος Λατσούδης, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Γυμνασίου  και του Γενικού Λυκείου Μαλεσίνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση