Κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του μετά από εκτροπή και πτώση από γέφυρα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 09:35 Κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του μετά από εκτροπή και πτώση από γέφυρα (ΦΩΤΟ αρχείου)

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο αλλά ήταν αργά…

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (26/2) στον Πλάτανο Αλμυρού, όταν αυτοκίνητο έπιασε φωτιά μετά από πτώση του από γέφυρα, με αποτέλεσμα ο 52χρονος οδηγός του να βρει φρικτό θάνατο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, λίγο μετά τις 11 το βράδυ το πυροσβεστικό κλιμάκιο Δρυμώνα δέχθηκε κλήση για φλεγόμενο όχημα εντός της κοίτης του ποταμού στο ύψος της γέφυρας στον Νέο Πλάτανο.

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα τέσσερα οχήματα με 11 πυροσβέστες, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι εντός του οχήματος βρισκόταν η απανθρακωμένη σορός ενός άνδρα.

Για τα αίτια του τροχαίου και την τραγική κατάληξη του οδηγού, διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση