Φώναζε για βοήθεια ο άτυχος οδηγός που κάηκε στο αυτοκίνητό του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 08:00 Φώναζε για βοήθεια ο άτυχος οδηγός που κάηκε στο αυτοκίνητό του

Γιος στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Αλμυρού ο 52χρονος…

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στο τροχαίο δυστύχημα στο Πλάτανο Αλμυρού που συγκλόνισε ολόκληρη τη Μαγνησία, έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Τρικαλινός, γιος στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που πέθανε μετά τις εθνικές εκλογές το 2023. Ωστόσο θα γίνει και εξέταση DNA για να διαπιστωθεί πως είναι όντως αυτός.

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει στο newsit.gr πως άκουσαν τον οδηγό να φωνάζει για βοήθεια, ωστόσο λόγω της μεγάλης φωτιάς δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Επειδή είχε εγκλωβιστεί και δεν μπορούσε να βγει, απανθρακώθηκε.

«Ήταν γύρω στις 11 το βράδυ, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο ήρθε και προσέκρουσε στο κολωνάκι. Στη συνέχεια έφυγε με φόρα κάτω και έπεσε σε δέντρο και έπιασε φωτιά καθώς φαίνεται πως είχε κινητήρα υγραερίου. Προσπαθήσαμε να φέρουμε πυροσβεστήρες αλλά η φωτιά δεν έσβηνε. Τον ακούγαμε να φωνάζει και δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά. Είναι τραγικό» είπε.

Οι φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου αλλά και από τις στιγμές που έκαιγε η φωτιά, σοκάρουν.

Ο Γιώργος Τρικαλινός ήταν γιος του καθηγητή και γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό του Βόλου, Χρήστου Τρικαλινού που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Μάϊο. Τότε, τον αναζητούσαν τρεις ημέρες οι συγγενείς του και δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν πουθενά, οπότε παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού του και εντόπισαν τον 77χρονο νεκρό. Λίγους μήνες μετά, έφυγε από τη ζωή και ο 52χρονος γιος του, μετά από ένα ανατριχιαστικό τροχαίο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία ενημερώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα ότι φλέγεται αυτοκίνητο κοντά στον Νέο Πλάτανο του Αλμυρού. Όταν έσπευσαν στην περιοχή οι 11 πυροσβέστες προσπάθησαν να κατασβέσουν την φωτιά, αλλά βρήκαν τη σορό του εγκλωβισμένου οδηγού που είχε απανθρακωθεί.

Από τα στοιχεία προκύπτει ότι το αυτοκίνητο εκινείτο στον δρόμο, έξω από το χωριό Νέος Πλάτανος, όταν το όχημα ενώ περνούσε πάνω από γέφυρα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά και να τυλιχθεί στις φλόγες. Ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο, δεν μπόρεσε να βγεί και κάηκε ζωντανός.

Σύμφωνα με το gegonota.news, o άτυχος άνδρας που απανθρακώθηκε ζούσε στην Ολλανδία όπου εργαζόταν ως σεφ και είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από μια εβδομάδα για να τακτοποιήσει κληρονομικές υποθέσεις. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο είχε κινητήρα υγραερίου. Ο 52χρονο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου και αναμένεται να γίνει ταυτοποίηση με dna.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση