Ημερίδα "Νικάμε την παχυσαρκία, κερδίζουμε ζωή" στη Νέα Βράχα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 15:18 Ημερίδα "Νικάμε την παχυσαρκία, κερδίζουμε ζωή" στη Νέα Βράχα

Την Κυριακή 3 Μαρτίου, στις 11:00, στο Πνευματικό Κέντρο Σταυρού.

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η ΝΕΑ ΒΡΑΧΑ» κι ο Σύλλογος Διαβητικών Π.Ε. Φθιώτιδας 360ο διοργανώνουν ημερίδα με θέμα "Νικάμε την παχυσαρκία - Κερδίζουμε ζωή", που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 11:00 στο Πνευματικό Κέντρο Σταυρού.

Η Παχυσαρκία κι ο Σακχαρώδης Διαβήτης αποτελούν συνεχείς προκλήσεις στην υγεία μας και αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια στον τομέα της υγείας στη σύγχρονη κοινωνία.

Με σκοπό την ενημέρωση και τη διάδοση της ευαισθητοποίησης σχετικά με αυτές τις προκλήσεις, η ημερίδα αποτελεί μια ευκαιρία για όλους να ενημερωθούν και να συζητήσουν για τα θέματα αυτά.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων, προσφέροντας ένα πλαίσιο στήριξης και προώθησης της υγείας στην τοπική κοινότητα.

Οι ομιλητές της ημερίδας είναι δύο αναγνωρισμένοι επιστήμονες - επαγγελματίες στον τομέα της υγείας:

  • Κωνσταντίνος Λευκαδίτης, ειδικός παθολόγος ειδικευμένος στη δυσλιπιδαιμία και τον σακχαρώδη διαβήτη.
  • Ζήνα Βαρσάμη, διαιτολόγος διατροφολόγος.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν αιματολογικές εξετάσεις σακχάρου, προσφέροντας στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να ελέγξουν την υγεία τους.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο γενικό πλαίσιο των δράσεων "Να ζεις, ν΄ αγαπάς, να μαθαίνεις", προάγοντας την υγιή ζωή και τη συνεχή εκπαίδευση σχετικά με την υγεία και τη διατροφή.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Η ΝΕΑ ΒΡΑΧΑ» και τον Σύλλογο Διαβητικών Π.Ε. Φθιώτιδας 360.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση