Ο μικρός Ιάσωνας από το Καρπενήσι μας χρειάζεται - Έκκληση για αίμα και αιμοπετάλια

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 08:28 Ο μικρός Ιάσωνας από το Καρπενήσι μας χρειάζεται - Έκκληση για αίμα και αιμοπετάλια

Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε…

Επείγουσα έκκληση για αίμα και αιμοπετάλια για τον μόλις 2 ετών μαχητή Ιάσωνα από το Καρπενήσι, που νοσηλεύεται με οξεία λευχαιμία στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού στην Αθήνα.

Μπορείτε να δώσετε αίμα και να βοηθήσετε από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

Μάλιστα για την εξυπηρέτηση των αιμοδοτών, την Κυριακή 3/3 από το πρωί στις 08:30 π.μ. το νοσοκομείο  Καρπενησίου θα δέχεται εθελοντές αιμοδότες για το όνομα του Ιάσονα Τσιγαρίδα!

Επίσης χρειάζεται αιμοπετάλια τα οποία θα δοθούν στο Παίδων στην Αθήνα. Για το λόγο αυτό ο Σύλλογος Εθελοντών Ν. Ευρυτανίας κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών «Αγώνας Ζωής», θα δρομολογήσει λεωφορεία, όπως μας ενημέρωσε η Πρόεδρος Ανθή Μουλιανίτη - Κοντοκώστα.

Σημειώνουμε τις προϋποθέσεις για να δώσετε αιμοπετάλια, όπως να μην έχει προηγηθεί λήψη ασπιρίνης και αντιφλεγμονωδών φαρμάκων για 5 ημέρες (επιτρέπεται depon Panadol) και ο δότης να είναι κάτω των 45 ετών.

Για τα ραντεβού αιμοπεταλίων επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 2132009326 και 2132009327

Τηλέφωνα επικοινωνίας με τον πατέρα του Ιάσωνα, Πέτρο Τσιγαρίδα 6975606045.

Ας προσπαθήσουμε όλοι να βοηθήσουμε τον μικρό Ιάσωνα!...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση